FREDAGSDRINKS PÅ KLAPTRÆET

GALLAPREMIERE PÅ BILER 3

I går var Frederik, Malene og jeg til gallapremiere på Biler 3 i Field’s biograf her på Amager. Det var en virkelig god oplevelse, som jeg heldigvis også fik vlogget. Hvis jeg ikke har fortalt det her på bloggen endnu, så må jeg hellere lige nævne, at Frederik nu arbejder som cast member i Disney-butikken her i København, og det giver ham nogle gode fordele. Derfor blev vi inviteret med ind i biffen for at se den nye Biler-film. Der ventede både snacks og goodiebags inden filmen, og  det var en fed oplevelse at være med.

Jeg kan helt klart anbefale, at man går ind og ser den nye Biler-film uanset alder. Personligt har jeg aldrig været så vildt med serien i forhold til andre Disney-film, men det var en virkelig sød film med en god historie.

_____

Yesterday Frederik, Malene and I went to the galla premiere of Cars 3 at the cinema of Field’s. It was a really great experience that I luckily vlogged. And if I haven’t told anyone yet, I should mention that Frederik now work as a cast member of the Disney store here in Copenhagen, and that is why were able to go to the premiere to watch the new Cars movie. In the theatre there were both snacks and goodie bags before the movie, and it was a really fun experience.

I can definitely recommend that you go watch it no matter your age. I personally never loved the Cars series as much as other Disneys, but it was a really nice movie with a sweet story.

img_1030

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSDRINKS PÅ KLAPTRÆET