SKOTSKE FAVORITTER

RAMEN TO BIIRU

I dag var manden og jeg på en kærestetur rundt i København for at se os lidt omkring og bruge lidt tid sammen. Til aftensmad tog vi på Ramen To Biiru, en ramenya grundlagt af de to hoveder bag Mikkeller, som nok er mest kendte for deres ølbrygning. Det var en skøn oplevelse at spise der, og da jeg trådte ind i restauranten, følte jeg med det samme som om, at jeg var hjemme i Japan igen. Designet og udsmykningen var vildt fed, hvilket bare gjorde oplevelsen endnu bedre.

Mht. ramen valgte Frederik en shio ramen (salt ramen) and I had the shoyu ramen (soy sauce ramen). Jeg tror, at jeg var mest vild med den, Frederik fik, så den vil jeg bestille næste gang. Min var dog også vildt god, og den tog mig tilbage til min tid i Japan. Efter maden smagte vi også en Mikkeller-øl, og vi prøvede blåbærøllen, de havde i deres jidōhanbaiki (som jeg lige nu har glemt hvad hedder på dansk… well, så siger vi bare vending machine). Jeg er normalt ikke så meget til øl, men denne var dejlig frugt-agtig og ikke så bitter som almindelige øl, så jeg synes, at den var ret god. Alt i alt var det en dejlig oplevelse på Ramen To Biiru.

_____

Today, my man and I went on a date in the center of Copenhagen to look around and spend some time together. For dinner we went to Ramen To Biiru, a ramenya by the two men behind Mikkeller, who are mostly known for their beer making. It was a lovely experience to eat there, and when I walked into the restaurant I felt like I was back in Japan. The design and the decorations were super cool, which made the experience even better.

As for the ramen, Frederik chose shio ramen (salt ramen) and I had the shoyu ramen (soy sauce ramen). I think I liked the broth of the one that Frederik had the most, so I’ll order that the next time. Mine was also really good though and it took me back to my time in Japan. After dinner we got a Mikkeller beer and we tried the blueberry beer that they had in their jidōhanbaiki (vending machine). I’m normally not that into beer but this one was nice and fruity and not as bitter as regular beer, so I quite liked it. All in all it was a lovely experience to eat at Ramen To Biiru.

img_0028

img_0052

img_0074

img_0015

img_0066

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKOTSKE FAVORITTER