VI FLYTTER TIL KØBENHAVN

SO MANY FEELS

Åh Gud, jeg er et nervevrag i dag. Specielt i dag fordi det er min sidste dag på universitetet. Nogensinde. Der er mange feels i dag. Og jeg har ikke engang menstruation.

På den ene side er det fantastisk at være færdig efter 6 år på universitetet. 6 HÅRDE år hvor jeg har tvivlet på mig selv og stresset over eksamener. Jeg har købt bøger i stakkevis og skrevet en kæmpe mængde opgaver. Ja, der har været nogle trælse ting ved studielivet på SU. På den anden side er et stort kapitel i mit liv slut. Det er lidt trist, synes jeg. Jeg skal jo aldrig gå på Aarhus Universitet igen! Og pludselig skal Frederik og jeg flytte til den anden ende af Danmark, hvor vi skal prøve kræfter med jobs og dagpenge. Jeg har lært så meget de sidste 6 år om mig selv, og jeg har fået venskaber for livet. Jeg har lært at tale, læse, skrive og forstå japansk og været i Japan. Og vigtigst at alt har jeg fået min drømmeuddannelse.

Men jeg prøver at holde humøret oppe, for jeg er jo nødt til at rette mit speciale igennem en sidste gang inden jeg sender det til bedømmelse. Tak fordi du lyttede <3

_____

Oh dear, am I a nerve wreck today. It’s probably because it’s my last day at university. Ever. There’s a lot of feels today. And it isn’t even period time.

On one hand it’s amazing to be done with university after 6 years. 6 HARD years where I have doubted myself and stressed over exams. I’m bought many kilo books and written many papers. Yes, there are lots of annoying things about life with SU. On the other hand, a big chapter of my life is over. It’s a bit sad. I mean, I’ll never be a student at Aarhus University ever again! And suddenly Frederik and I are moving across the country to try out jobs and stuff in Copenhagen. I’ve learned so many things about myself the past 6 years and I’ve made friends for life. I’ve learned to speak, read, write and understand Japanese, and I’ve been to Japan. And most importantly I got the education of my dreams.

But I’m trying to stay cheerful, because I need to correct my master’s thesis today one last time before sending it. Thank you for listening <3

img_8035

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI FLYTTER TIL KØBENHAVN