10 TING JEG GLÆDER MIG TIL DENNE SOMMER

SNART SOM JAPANSKUNDERVISER

Midt i specialeskrivningen fik jeg et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg sad en eftermiddag og tog en pause fra skrivningen, da en medstuderende slog et jobopslag med japanskundervisning op på Facebook. Jeg var hurtig og skrev til den mailadresse, som han sendte til mig, og næsten efter et par mails fik jeg tilbudt jobbet. Jobbet er som underviser i japansk for begyndere en enkelt gang i ugen i Odense. Jeg skal naturligvis stadig have supplerende dagpenge, men jeg glæder mig til at komme igang med at få min noget erhvervserfarring. Siden det er i Odense, vil jeg prøve på at mødes med min bror hver mandag eller evt. overnatte hos ham. I hvert fald glæder jeg mig til at lære andre japansk!

Du kan melde dig til her, hvis du er interesseret:
http://odense-nordfyn.aof.dk/kurser/Sprog/Japansk/4236693/

_____

In the middle of thesis writing I got an offer that I could not refuse. One afternoon I took a break from the writing and I noticed a job post by someone from Japan studies in our Facebook group. I quickly wrote to the mail address that he sent me, and almost after a couple of mails I was offered the job. Once a week in Odense I’ll be a Japanese teachers (beginners). I will still need unemployment benefits, but I’m really looking forward to getting started and get some work experience. Since it’s in Odense I’ll try to meet up with my brother every Monday or sleep at his place. Anyways, I’m really excited to get started on teaching Japanese! 

You can sign up here:
http://odense-nordfyn.aof.dk/kurser/Sprog/Japansk/4236693/.

img_3856

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG GLÆDER MIG TIL DENNE SOMMER